4. hrvatski kongres veterinara male prakse

Poštovani,

OVMPH (Odjel veterinara male prakse Hrvatske) organizira 4. Kongres veterinara male prakse u Zagrebu, 31.3. – 1.4.2017. godine, s pretkongresnim danom 30. ožujka 2017.

Znanstveni program ovog kongresa pruža veterinarima iz Hrvatske i regije priliku izvanrednog kontinuiranog obrazovanja. I ove godine predavanja drže svjetski stručnjaci koji će pokriti teme iz anesteziologije, stomatologije i unutarnjih bolesti malih životinja.

Cilj je predstaviti veterinarima koji rade u praksi najnovija dostignuća u veterinarskoj medicini, ali isto tako organizirati susret gdje se međusobno družimo, razmjenjujemo iskustva i zabavljamo. Ove godine ponovno Vam pripremamo i nezaboravno zajedničko druženje.

Engleski i hrvatski su službeni jezici kongresa, bez simultanog prevođenja.

Početkom djelovanja Odjela veterinarskih tehničara HVK započinje i program kontinuiranog životnog obrazovanja. Cilj je omogućiti edukaciju, te motivirati ovaj neophodan kadar veterinarske struke da slijedi trendove u veterinarskoj medicini. Veterinarski tehničari su struka koja u mnogočemu slična medicinskim sestrama u humanoj medicini. Čitav je niz njihovih kompetencija koje danas sve češće trebamo u veterinarskoj praksi.
S veseljem ove godine za 30. ožujak najavljeujemo posebnu sekciju za veterinarske tehničare i to po cijeni od 300,00 kn. Program je u izradi i biti će objavljen do 20. veljače. Ovoj sekciji mogu prisustvovati svi veterinari koji su prijavljeni na Kongres.
Pretkongresni dan organizirana je radionica iz područja veterinarske ortopedije i traumatologije pod sponzorstvom tvrtke FixIn pod nazivom “Basic Course”.

Veselimo se Vašem sudjelovanju na kongresu!

U Zagrebu, 12. siječnja 2017.

Srdačan pozdrav,

Lea Kreszinger, DVM
Predsjednica OVMPH